Henning Setterberg – Vi står tillsammans (BK Häcken)

Om ni önskar en specifik storlek på T-shirten skicka gärna ett mail till:

akandthebrotherhood@gmail.com

I vintras skrev jag en låt till BK Häcken som en hyllning till SM-guldet, Häckens föreningsliv och engagemang i samhället. Låten heter ”Vi står tillsammans”.  Den ideella supporterorganisationen Kvillestreamen uppmärksammade låten och vill bidra till att den spelas in på riktigt i studio. Genom sitt projekt ”Gnistan” finansierar de en del av inspelningen. Tillsammans behöver […]

Totalt insamlat
27%

50 kr

Du är nu på väg att göra en betalning för att stötta ett musikaliskt projekt. Musicarry AB administrerar din betalning men är inte mottagare av pengarna. Betalningsmottagare är musikern eller musikerns bolag.
Frakt från 79kr
Köp nu eller betala senare med Afterpay
Kategorier: ,

Beskrivning

I vintras skrev jag en låt till BK Häcken som en hyllning till SM-guldet, Häckens föreningsliv och engagemang i samhället. Låten heter ”Vi står tillsammans”. 

Den ideella supporterorganisationen Kvillestreamen uppmärksammade låten och vill bidra till att den spelas in på riktigt i studio. Genom sitt projekt ”Gnistan” finansierar de en del av inspelningen. Tillsammans behöver vi hjälp med den sista delen av finansieringen och vänder oss därför ut till alla hjältar som kan tänka sig att bidra med en summa, liten som stor.

Summan kommer täcka inspelning med mixning & mastering för att sedan läggas ut på Spotify. Det finns inget vinstintresse i projektet utan all eventuell avkastning på låten ska gå oavkortat till BK Häckens ungdomsverksamhet. 

Vi står tillsammans! 💛🖤

// Henning 

Information