Fou Parle – Sentimentalsjukhuset (Vit Vinyl)

Om ni önskar en specifik storlek på T-shirten skicka gärna ett mail till:

akandthebrotherhood@gmail.com

Med gedigna rötter i den svenska punkscenen borde väl egentligen inte Fou Parle låta så här. Men det gör jag. Parallellt med mitt låt- och textskriveri inom punk och annan lite hårdare musik har jag under ganska lång tid haft ett sidoprojekt: att skriva låtar som snarare har sina rötter i en lång svensk vis- […]

Totalt insamlat
11%

249 kr

Du är nu på väg att göra en betalning för att stötta ett musikaliskt projekt. Musicarry AB administrerar din betalning men är inte mottagare av pengarna. Betalningsmottagare är musikern eller musikerns bolag.
Frakt från 79kr
Köp nu eller betala senare med Afterpay
Kategorier: ,

Beskrivning

Med gedigna rötter i den svenska punkscenen borde väl egentligen inte Fou Parle låta så här. Men det gör jag. Parallellt med mitt låt- och textskriveri inom punk och annan lite hårdare musik har jag under ganska lång tid haft ett sidoprojekt: att skriva låtar som snarare har sina rötter i en lång svensk vis- och poptradition. Lång tid innebär i detta fall ungefär 40 år.

Under tidigt åttiotal bildade vi punkbandet Råttorna, som fortfarande lever ett slags liv. Men det här är något annat. En del jämför det med Winnerbäck, Sundström, Demian… men det skiter jag i. Åtminstone tar jag det inte negativt. Inte heller att jag råkade ge min skiva samma namn som Toni Holgersson gjorde med sin redan 2012. Jag hade helt enkelt inte koll. Jag gillar titeln. Den här skivan står på egna ben. Jag har gjort det mesta själv. Men allt kostar pengar. Det blir till och med mycket pengar när man står för det själv.
Nu behöver jag backning för att kunna trycka vinylen. Det är ju ändå den de flesta vill ha. Lyssna på plattformarna och förbeställ sen.

Information