Disruption – Vinyl (E.P)

Om ni önskar en specifik storlek på T-shirten skicka gärna ett mail till:

akandthebrotherhood@gmail.com

Ni som väntat och längtat efter stenhård metal, med inslag av thrash har nu chansen att hjälpa er själva att få ett exemplar av vår kommande E.P! Efter många år i dvala, vaknade intresset att återigen mangla energifylld metal. Bandet samlades och insåg att det fortfarande fanns mycket kvar att säga. Detta har vi nu […]

Totalt insamlat
5%

200 kr

Du är nu på väg att göra en betalning för att stötta ett musikaliskt projekt. Musicarry AB administrerar din betalning men är inte mottagare av pengarna. Betalningsmottagare är musikern eller musikerns bolag.
Frakt från 79kr
Köp nu eller betala senare med Afterpay
Kategorier: ,

Beskrivning

Ni som väntat och längtat efter stenhård metal, med inslag av thrash har nu chansen att hjälpa er själva att få ett exemplar av vår kommande E.P!

Efter många år i dvala, vaknade intresset att återigen mangla energifylld metal. Bandet samlades och insåg att det fortfarande fanns mycket kvar att säga. Detta har vi nu förevigat i Pama Studios och 6 fantastiska låtar ligger i startgropen för en digital release.

Men vänta tänker du, det är 2024, att pressa sin musik på vinyl är obligatoriskt. Vi håller med, men vi behöver er hjälp på vägen!

Så hjälp oss genom att förboka/crowdfunda denna vinyl, ni kommer inte att ångra er!!

Information